Decizia care i-a salvat viața fetei care s-a aruncat în fața metroului

Răzvan Lupu, fiul fostului internaţional Dănuţ Lupu, eroul care a salvat o adolescentă din fața metroului, se afla cu totul întâmplător acolo în acea zi. Urma să se întâlnească cu tatăl său, pe care l-a anunțat că renunță la mașina cu care circulă de obicei și că va veni cu metroul.

Tânăra de 15 ani sărise pe şine, cu câteva secunde înainte de sosirea metrolului în staţie, dar a fost trasă pe peron în ultima clipă de Răzvan Lupu şi de o altă tânără aflată în staţie.

Dănuţ Lupu a dezvăluit că l-a sunat pe fiul său, pentru a se întâlni, iar Răzvan i-a spus că vine cu metroul, pentru că nu găseşte locuri de parcare.

Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: ‘Tati, nu mai iau maşina, că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!’. Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul. Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina…nu ştiu dacă fata aia mai trăia„, a declarat Dănuţ Lupu, pentru AS.ro.

Miercuri, 10 februarie, o adolescentă a fost salvată de la moarte, la metroul Dristor 1, linia 2. Fata a sărit pe șină și a fost trasă înapoi în ultima clipă.

O femeie și un bărbat au intervenit în ajutorul tinerei, în vârstă de 15 ani. Cel care a reușit să o salveze era chiar fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu.

Răzvan, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată, care suferă de depresie din cauza faptului că părinții ei urmează să divorțeze. Răzvan Lupu s-a aflat din întâmplare la metrou, pentru că el obișnuiește să circule cu mașina personală. El stabilise să se vadă chiar cu tatăl său undeva în zona Unirea, din București. Știa că îi va fi greu să parcheze în zonă, din cauza aglomerației, așa că a decis în ultimul moment să meargă cu metroul, scrie DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here