Decizie a Curții de Apel Craiova: fiul patronului Cris-Tim rămâne după gratii

Vlad Cristian Timiş şi Daniel Florin Stoian, acuzaţi de trafic de droguri, au fost prezenţi la Curtea de Apel din Craiova. Ambii au contestat măsura de arest preventiv dispusă împotriva lor.

Şedinţa s-a ţinut în Camera de Consiliu, iar decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova este definitivă. Contestaţiile celor doi tineri au fost respinse ca fiind nefondate.

„În baza art..204 C.pr.pen., respinge contestaţiile, declarate de inculpaţii Stoian Daniel Florin şi Timiş Vlad Cristian, împotriva încheierii nr. 207 din 14 septembrie 2021 a judecătorului de drpturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, pronunţată în dosarul nr. 5591/63/2021/a2, ca nefondate. În temeiul art 275 alin 2 C.pr.pen., obligă inculpaţii Stoian Daniel Florin şi Timiş Vlad Cristian la plata sumei de câte 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare statului. În temeiul art. 275 alin.6 C.pr.pen., onorariul avocaţilor din oficiu rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în Cameră de Consiliu, azi, 21 septembrie 2021″, se menţionează în hotărârea magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova.

Fiul lui Radu Timiş, patronul firmei de mezeluri Cris-Tim, a fost arestat preventiv marţi, 14 septembrie, iar decizia a aparţinut magistraţilor de la Tribunalul Dolj.
Procurorii DIICOT aveau de mai mult timp informaţii că Vlad Cristian Timiş nu este doar consumator de cocaină, iar dovada că ar fi implicat şi în traficul de droguri a venit în urmă cu o săptămână.
Mai întâi procurorii l-au filat pe Daniel Florin Stoian, un tânăr de 21 de ani, în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova. După efectuarea tranzacţiei, Stoian s-a întâlnit cu Vlad Timiş, în vârstă de 22 de ani, pentru a-i da banii de pe urma vânzării drogurilor. În momentul în care s-a realizat flagrantul, Timiş tocmai se drogase cu cocaină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here