Delirul putinistului Capsali: Veorica a stat ca Ulise legată de catarg

Putinistul Iulian Capsali, fost redactor-șef al ziarului România Liberă, a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu Ulise, celebrul erou al mitologiei grecești, după conferința de presă de ieri. „Mi-ai câștigat nu doar simpatia, ci și respectul! Chapeau!” a scris Capsali pe Facebook. În același timp, a turnat o găleată de lături peste Klaus Iohannis.

Veorica, reprezentanta „deplorabililor” a „edentaților”, a „mahalalei inepte”, deși nu strălucește, este mult, băi tăticu’, mult mai sus cu inteligența decât Retardis, acest traficant de ură genetică (inclusiv anticreștină), care mestecă piulițe și deversează râuri de ciment în loc de idei.

De curaj nu mai vorbesc.

În timp ce tăntălăul a fost propriul lui moderator la propriul priveghi de presă, cu cea mai penibilă garnitură de jurnaliști ever – agreată tot de el; Veorica a stat ca Ulise legată de catarg, două ore și jumătate, fără dopuri în urechi, primind nu glasuri suave ci întrebări ca săgețile de darts, aruncate fără nicio milă de zeci de hămesiți fără mamă și fără tată, din toate pozițiile, continuu.

Veo, pe cuvântul meu, mi-ai câștigat nu doar simpatia, ci și respectul! Chapeau!” a notat fostul șef al României Libere, considerat de mulți drept unul dintre exponenții putinismului în țara noastră.

Capsali făcea referire la un pasaj din Odiseea lui Homer când Ulise (cunoscut și ca Odiseu) cere echipajului navei pe care se afla să-l lege de catarg deoarece voia să audă cântecul sirenelor. Orice marinar care ar fi auzit melodia acestor creaturi mitice ar fi fost vrăjit să-și îndrepte nava către insula sirenelor. Aceasta era înconjurată de stânci periculoase care ar fi scufundat orice navă. Supraviețuitorii, dacă ar fi existat, ar fi rămas pe veci blocați pe insulă, captivați de melodie. În esență, cântecul sirenelor însemna moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here