Deputat PNL de Bacău: În foarte multe secţii se încearcă fraudarea. Cer suspendarea alegerilor

Sursa: Flickr

Deputatul Ionel Palăr, care candidează din partea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, susţine că în judeţul Bacău „se încearcă fraudarea” votului pentru preşedintele Consiliului Judeţean, afirmând că se dau două buletine de vot pentru CJ, dar nu se dau buletine pentru alegerea preşedintelui CJ.

„Cer în acest moment suspendarea procesului de alegeri şi renumărarea tuturor buletinelor, pentru că avem două secţii în Bacău dovedite până acum, două secţii în Buhuşi, o secţie la Preluci-Agăş, şi în acest moment încep să curgă informaţiile de la colegii mei că acest lucru se întâmplă aproape peste tot în judeţ”, spune Palăr, citat de News.ro.

„Până în acest moment situaţia este foarte, foarte critică, asistăm la cea mai mare tentativă de fraudare a alegerilor în ultimii 20 de ani (…) În foarte multe secţii, şi am informaţii din tot judeţul, că în foarte multe secţii de votare se încearcă fraudarea pentru preşedintele Consiliului Judeţean. Cum? Se dau două buletine de vot pentru Consiliul Judeţean, la numărătoarea făcută până acum lipsesc buletine de vot pentru Consiliul Judeţean Bacău”, a afirmat Ionel Palăr.

El a susţinut că se dau buletine de vot pentru Consiliul Judeţean şi nu se dau pentru candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău.

„Cer în acest moment suspendarea procesului de alegeri şi renumărarea tuturor buletinelor, pentur că avem două secţii în Bacău dovedite până acum, două secţii în Buhuşi, o secţie la Preluci-Agăş, şi în acest moment încep să curgă informaţiile de la colegii mei că acest lucru se întâmplă aproape peste tot în judeţ”, a declarat el.

De asemenea, Palăr a susţinut că la Buhuşi se încearcă fraudarea prin mită electorală şi că există dovezi în acest sens. Palăr a dat şi exemplul unor comune, spunând că la Filipeni „sunt 230 de buletine flotant şi sunt deja 120 de votanţi la secţia de votare de la primărie”.

„Parcă s-ar fi mutat toată lumea din Bacău în comuna Filipeni. Acest lucru se întâmplă şi la Letea Veche”, a afirmat el.

Palăr a spus că şi la Sascut se întâmplă „grozăvii” şi le-a cerut celor care le fac să înceteze cu „mârşăviile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here