Deputata PSD Diana Tușa și patronul de la știripesurse, Iosif Buble, s-au pozat sâmbătă în parc, în plină epidemie. „Ca șopârlele la soare”, a titrat deputata pe pagina ei de Facebook. A urmat un val de reacții dure din partea cititorilor: „Inconștienți criminali, asta sunt ăștia!”

Deputata PSD Diana Tusa, sefa a departamentului de Comunicare al PSD, a ieșit împreună cu soțul ei și cu copilul în parc, în timp ce autoritățile făceau apel către cetățeni să rămână în case. Soțul ei este Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro.

Ca șopârlele la soare”, a scris Tușa pe Facebook, în plină epidemie de coronavirus.„Balabusta asta e deputat în Parlamentul României, iar patibularul ăla de soț este proprietarul unui site de fake-news în care bagă bani publici milfovoaica, primari de sector, partide (atat pesedeaua cât și peleu’), baroni locali, baroni din sănătate, cam toți prăduitorii ăștia care au nevoie de protecție media.

Una e să ieși să-ți cumperi ce-ți trebuie sau, până la urmă, să te plimbi un sfert de ceas în jurul blocului, departe de lume, si cu totul alta e să te duci cu copilu’ în parc și să-ți mai pui si poza pe fesbuc. Inconștienti criminali, asta sînt ăștia!”, a reactionat jurnalistul Ovidiu Vanghele pe Facebook.

Site-ul stiripesurse.ro a primit două avertizări oficiale din partea Guvernului pentru că a publicat știri false în contextul epidemiei de coronavirus, relatează Aktual24.ro.

Raed Arafat, dar și primarii PSD, au lansat sâmbătă numeroase apeluri către populație să nu iasă în parcuri pentru a nu favoriza răspândirea virusului.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a dat sâmbătă un mesaj prin care îndeamnă la evitarea „la maxim” a activităților care nu sunt esențiale în această perioada și recomandă totodată respectarea măsurilor de izolare și distanțare socială.

Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulți care au ieșit la plimbare și la grătare, fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expună familiile voastre este extrem de importantă”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

El atrage atenția că „virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust că să poată fi evitat”.

Acesta se evită numai prin măsurile de izolare și distanțare socială. Evitați expunerea persoanelor vârstnice din familiile dumneavoastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult, evitați la maxim activitățile care nu sunt esențiale în această perioada!”, a adăugat șeful DSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here