Deputata PSD Elena Dinu, protejata lui Bădălău, a încins o petrecere cu 150 de invitați și dedicații muzicale pe 2.000 de euro

Pentru deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău, nu există restricții în această perioadă de COVID-19 și, ca atare, aseară, a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu, transmite Realitatea.net.

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a organizat „majoratul” fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu. Petrecerea a fost una de zile mari ca și cum n-ar exista restricții în această perioadă.

Mâncăruri pe alese, băuturi la discreție, ospătari la patru ace și muzică de se auzea până la Ruse în Bulgaria. Manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu, dar și pentru „cea mai tare deputată”.

Refrenul la modă care s-a fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați a fost „Banii n-au valoare”! Rămâne de văzut dacă banii au sau nu valoare sau are valoare „cea mai tare deputată” și pentru polițiștii de la IJP Giurgiu care ar fi trebuit să se sesizeze la o asemenea petrecere cu peste 150 de invitați.

1 COMENTARIU

  1. Pai sa vedem,ca la postul pesedist gusha&pacurariu-puscariasul nu ajung autoritatile,ca trebuie criticate chiar daca isi fac treaba,sa aibe si ei ce critica!NU VA MAI LUATI STIRILE DE LA TEVEURILE PENALILOR PESEDISTI,NU V-ATI LAMURIT CA SPUN MINCIUNI PRIN OMISIUNE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here