Despăgubiri de 7.000 de lei pentru un tată pe care fosta soţie îl făcea de râs în faţa copiilor

Un tată a obţinut de la fosta soţie, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, despăgubiri în valoare de 7.000 lei pentru că femeia l-ar fi denigrat în faţa celor doi copii minori.

Decizia nu este definitivă, scrie Clujust.ro, citat de Mediafax.

Încă din 2014, femeia „manipulează şi alienează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, se arată în decizia instanţei.

Conform sentinței, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (…) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: «Vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?»”, se arată în motivarea instanței.

În replică, femeia a spus că fostul soț vrea doar să se răzbune din cauza divorţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here