Dezvăluire-șoc: Dăncilă a dat meditații la matematică

Viorica Dăncilă a dezvăluit că mai are ceva în comun cu Klaus Iohannis: a dat și ea meditații. Fostul premier a spus că a pregătit copiii unor prieteni la matematică, dar benevol, fără bani. Meditațiile aveau loc chiar în apartamentul familiei Dăncilă din Videle, a spus șefa PSD într-o emisiune la TVR. Discuția despre meditații a venit în contextul discuțiilor din presă legate de casele pe care le are familia Dăncilă.

Fostul premier a spus că această temă a apărut în spațiul public pentru a face o contrapondere, deoarece toți oamenii cinstiți știu că Iohannis nu și-ar obținut casele din meditații. 


„Eu nu mi-am făcut casele din meditații. Din salariul pe care l-am avut nouă ani ca europarlamentar, salariul soțului, pornind din 1999, de manager la o mare companie, noi putem să justificăm fiecare lucru pe care l-am luat și putem să justificăm fiecare casă. Klaus Iohannis ar fi trebuit să aibă 50.000 de ore de meditații, probabil, pe an, ca să poată justifica.” a spus Viorica Dăncilă la postul public de televiziune.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here