Diana Șoșoacă, către foștii colegi din AUR: George, nu ești bărbat. Sorin Lavric, te voi târî prin toate instanțele de judecată

După ce a fost dată afară din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă a avut un prim live pe Facebook în care a ținut să le comunice admiratorilor săi cum se va răzbuna. Ea a anunțat că îl va „târî” pe senatorul AUR Sorin Lavric „prin toate instanțele judecătorești”. Șoșoacă l-a atacat și pe George Simion, afirmând că acesta nu e bărbat.

Principalele declarații:

– Să sperăm că ne vor lăsa să avem acest live, de ceva timp live-urile mele sunt oprite, sunt întrerupte și oprite de la distribuire.
– -Știam că o vor face (excludere) , eu nu accept să nu mi se încalce drepturile.

– Toată țara fierbe. Mesajul lui George Simion este fals. Eu nu rămân în Parlament pentru că alții îmi fac o concesie, eu rămân în Parlament pentru că am fost ales prin vot. Dragă George, mă așteptam de la tine la mai multa bărbăție. Am aflat că tot ce s-a intampat a fost aprobat de tine, a fost ilegal. Nu poți să spui că ‘o susțin pe Diana, dar va fi fi senator independent’.

– Având în vedere limbajul grobian și jignirile aduse la toate posturile de televiziune și de radio solicit partidului AUR excluderea lui Sorin Lavric. Îl acuz de misoginism și discriminare, în primul rând din motive de sex și de rang.

– Sorin Lavric, te voi târî prin toate instanțele judecatoristi până vei învăța să respecți femeile. Te voi târî până îți vei cere scuze pentru toate femeile pe care le-ai jignit, mai ales în cărțile tale. Normal ar trebui să fie excluși și Claudiu Tărziu și Dan Tănasă

Copreședintele AUR, George Simion, a avut joi o primă reacție după excluderea din partid a Dianei Sosoaca. El a pomenit de conspirații menite să o compromită pe Șoșoacă și să rupă AUR, după care le-a cerut fanilor sai să îi rămână alaturi.

„Sunt foarte supărat. (…) Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere, dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de eruo să ne ia parlamentari și vor crearea unei grupări distincte. (…) Un caz aparte este al colegei Diana Șoșoacă. Eu i-am propus să candideze pe listele AUR la Iași, și venisera mulți să îi bage intrigi, să-i șoptească la ureche că nu o vom lăsa să-și ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici. Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau alții dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent.

Au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine ca să lovească în ea, vom fi împreună în lupta cu grupările mafiote. Vreau să vă întreb daca sunteți alaturi de mine, alături de noi până la capăt”, a spus Simion într-o înregistrare pe Facebook.

Președintele Senatului AUR, Sorin Lavric, a explicat într-un interviu pentru Digi24 cum de s-a ajuns să o dea afară din partid pe vedeta Diana Șoșoacă.

„Perspectiva divorțului dintre AUR și doamna Șoșoacă plutea în aer, însă am crezut că dacă o luam pe duhul blândeții putem să îi hrănim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi înfrânată cu nimic. Probabil că nici cu ea însăși nu se poate privi în oglindă. Astăzi, picătura care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat în plenul Senatului. Eu eram în dreapta doamnei președinte, Anca Dragu, când doamna Șoșoacă, pentru că nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declarații politice, a făcut scandal și a început să o insulte pe doamna președinte și pe domnul Ciprian Bucur (secretar general al Senatului). La sfârșit, după ce i s-a oprit microfonul, început să urle în sală. A plecat urlând, i-a făcut pe domnul Bucur și pe doamna Anca Dragu infractori”, a spus Sorin Lavric, pentru Digi24.

Liderul senatorilor AUR a adăugat că Diana Șoșoacă „a țipat și la mine și altercația a continuat în biroul lui Claudiu Tîrziu”.

„Ne-a insultat, spunând că cine suntem noi să îi spunem ei ce să facă. Asta e structura ei, certăreață, virulentă. Ea, prin prisma profesiei, a fost învățată să meargă până în pânzele albe cu cearta, știind că oamenii cu bun simt cedează și așa am procedat și noi, am încercat să lăsăm de la noi. Dar astăzi ne-a insultat atât de mult, încât ne-am dat seama că nu se poate continua așa”, a completat el.

„L-am sunat și pe George Simion și a fost imediat de acord. Am strâns grupul de senatori AUR, le-am spus. Știu foarte bine toți cine este Diana Șoșoacă, ce structură are, colerică, emană numai energie negativă. Nu am mai putut. A continua cu ea în AUR înseamnă a compromite formațiunea pe termen lung”, a mai spus Lavric.

„Am vorbit cu Biroul Central, forul de conducere la nivel național. S-a votat. Toți au fost de acord cu excluderea. Așa că, doamna Șosoacă nu mai este membru al partidului, ea vă rămâne senator. Dar va fi singură, nu vă mai sta în rândul de bănci AUR, îi vom retrage sprijinul din toate comisiile. La una era chiar președinte, la comisia pentru abuzuri. De acum încolo va fi singură, aratandu-ne nouă cât de mici suntem în comparație cu ea, Mântuitorul lumii”, a mai spus Sorin Lavric pentru Digi24.

3 COMENTARII

  1. Aveti grija,asta vrea imagine ,atat ea cat si grupul aur ,o vizibilitate mare,indiferent de cum sunt prezentati!Scandalagiul Vadim a prins la un public chiar tanar,caci educatia lasa in continuare mult de dorit si nu stiu mai nimic despre adevaratul patriotism…Se poate sa fie chiar o strategie ,asta cu excluderea sosoacei,iar daca nu,atunci mi se par mai periculosi cei ramasi: neolegionarii declarati,ca tarziu,lavric si simion!

  2. Este mai important pentru urmatorii 4 ani sa fie urmariti constant fondatorii acestui grup ,caci opiniile si convingerile lor sunt de-a dreptul legionare si pun in pericol democratia ,si-asa destabilizata rau de Ciuma Rosie in ultimii 4 ani!! De cate ori vine la putere o alianta democratica la noi,fostii comunisti indepartati de la banul public se regrupeaza si incearca chiar prin forta sa puna iar mana pe putere!Eu nu pot uita anul de groaza 1999,cu mineriada live a lui Miron Cosma,pus de Vadim si Iliescu sa dea o lovitura de stat paramilitara!!!

  3. Dovada a extremismului acestor legionari „de rit nou”:Ce au putut sa faca ,cum au amenintat conducerea mallului AFI-Cotroceni cu proteste daca nu renunta la expoxitia ce prezenta kitch-ul bisericesc ortodox !!!Pana la urma,organizatorii,intelepti,din cauza diferentei de cultura dintre ei si latraii neovadimisti de la AURul rusesc,au inchis expozitia,acoperind spatiul cu un perete de carton pe care au scris un mesaj-avertisment pentru public!!!Asta am ajuns :sa traim in continuare cu umbra extremismului pe langa noi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here