Medic ATI: Nu există tratament miraculos pentru Covid. Nu suntem criminali. Nu aveţi liberatea de a ne încălca drepturile

Foto: INQUAM/Virgil Smionescu

Medicul Laura Zarafin, medic specialist ATI la Spitalul Colentina, afirmă într-o postare pe Facebook că nu există tratament miraculos pentru COVID-19, că sunt la terapie intensivă pacienţi trataţi acasă cu diverse medicamente vehiculate în spaţiul public şi cu afectări pulmonare între 70 si 95%, transmite News.ro.

Ea se adresează protestatarilor, spunându-le că sunt liberi să strige orice şi să facă orice cu viaţa lor, ”Dar nu aveţi liberatea de a ne încălca drepturile noastre”, afirmă medicul.

”De această dată vă spun categoric, puteţi să injuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi – NU EXISTĂ TRATAMENT „MIRACULOS „. Avem în ATI pacienţi trataţi acasă cu claritomicină sau doxiclină sau azitromicină, aspenter si vitamine, cu afectări pulmonare între 70 si 95% NU SUNTEM CRIMINALI ”, scrie medicul pe Facebook.Ea precizează că nedicii nu ştiu de ce 95% dintre cei infectaţi supravieţuiesc, iar 3-5% ajung în ATI. În rest, sunteţi liberi să strigaţi orice şi să faceţi orice cu viaţa dumneavoastră. Dar nu aveţi liberatea de a ne încălca drepturile noastre”, conchide medicul, referindu-se la protestele faţă de restricţiile destinate combaterii pandemiei de COVID-19.

1 COMENTARIU

  1. Acesti indivizi cu state de plata mai mult ca sigur la KGBul lui Putin si serviciile secrete ale Chinei comuniste,acesti sosoci si sosoace sunt in parlament datorita indiferentei celor care strigau in strada pe timpul Ciumei Rosii si al sefului interlopilor-DRAGNEA,care azi protesteaza cu gandul la distractie nocturna ,pacanele ,dar si „vizite” pe la blocuri,case ,in miez de noapte,sa-si faca „meseria”! Rusine lui Tudor Chirila ,care ,disperat ca nu mai poate canta pe stadioane sau la localuri de fite pana tarziu,spune ca se alatura si el la protestele covidiotilor manipulati de Rusia si China!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here