Diana Șoșoacă, lăudată de Sputnik la preluarea șefiei Comisiei pentru Abuzuri

Inquam Photos / George Calin

Sub titlul ”Diana Șoșoacă a dat marea lovitură în politică!” Sputnik, platforma de propangă a Moscovei, anunță cu o vădită satisfacție că senatoarea AUR a fost aleasă președinte al Comisiei pentru Abuzuri a Senatului.

”Nucleara! Diana Șoșoacă a dat marea lovitură în politică!”, titrează Sputnik.

Publicația susține că această comisie are un rol asemănător celui al Avocatului poporului, adică poate prelua sesizările și reclamațiile cetățenilor pentru a le transmite unor instituții responsabile – de la ministere, la parchete, dar și la orice autoritate.

Sputnik amintește că în fruntea acestei comisii s-au aflat „figuri celebre”: Lucian Bolcas, Valer Dorneanu, Radu Ciuceanu, Tudor Mohora, Ilie Merce, Nicu Bădălău, Marius Marinescu și „mulți alți parlamentari de renume”.

Diana Șoșoacă a ținut să se mândrească cu acest articol difuzat de propaganda Rusiei.

”Doamna Diana Sosoacă este un avocat foarte respectat, contrar celor pe care le susține o parte a mass-media, este un avocat cu multe dosare și experiență, și va dovedi, ca și până acum, că se va ocupa de interesul cetățenilor”, a declarat vicepresedintele AUR Dan Tănasă la Antena 3.

1 COMENTARIU

  1. Au pus lupul paznic la stana. Anomalii peste anomalii in cel mai inalt for ce ar trebui sa fie al al democratiei.
    Iar valer dorneanu pe langa functia ce o detine la Curtea Constitutionala a Romaniei, mai este si senator? Mai „curat-murdar” de atat , nici ca se putea. Vai, tie , popor !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here