Diana Șoșoacă susține că se încearcă discreditarea Bisericii, prin implicarea BOR în campania anti-COVID: Ne vom lupta și împotriva dictaturii medicale

Foto: INQUAM/Sabin Cîrstoveanu

Senatorul AUR Diana Iovanovici-Sosoaca, care promoveaza des teorii conspirationiste, critica dur decizia Bisericii Ortodoxe de a se implica in sustinerea campaniei de informare privind vaccinarea impotriva COVID-19, scrie ziare.com.

Diana Șoșoacă susține că BOR „este atrasă într-o mare capcană” și că trebuie să se delimiteze de așa ceva. „Altfel, tot ce va fi efect advers se va întoarce ca un bumerang impotriva Bisericii!”, clamează senatoarea AUR.

Aceasta a avut duminică, 10 ianuarie, mai multe postări ultimative la adresa Bisericii Ortodoxe, pe pagina personală de pe Facebook.

„Ce caută BOR implicat în așa ceva? Acum avem nevoie de credincioși? Dar când ne-ați închis bisericile și pelerinajele, ați șters pe jos cu credincioșii și preoții!

Așa cum noi, credincioșii, ne-am luptat pt drepturile si libertatile noastre, ne vom lupta si impotriva dictaturii medicale! Dumnezeu este Dumnezeu!

Dacă nu au reușit să distruga credința cu metodele de anul trecut, se urmărește discreditarea bisericii și credinței cu dictatura medicală în care este implicată subversiv instituția bisericii de către cei care au acest interes. Atenție BOR! Ieșiti de aici urgent!”, a scris Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Senatoarea a publicat și adresa pe care Patriarhul Daniel a transmis-o Arhiepiscopiilor din țară odată cu broșura „Vaccinarea impotriva Covid-19 in România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, prin care se adresează rugămintea să fie transmisă personalului clerical și neclerical din eparhii, „astfel încât aceștia să aiba acces la informațiile și clarificările oferite de specialiști pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze„.

adresa, bor, brosura, vaccin, covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here