Doi români au rămas fără mii de lire, după ce au fost jefuiți de un fals polițist pe o autostradă din Germania

Doi cetățeni români au fost jefuiți de mii de lire sterline pe o autostradă din Germania de către un bărbat care s-a prezentat ca fiind polițist, informează site-ul express.de.

Cei doi bărbați, în vârstă de 24 și 28 de ani, au fost jefuiți duminică seara. Aceștia se deplasau cu un autoturism pe o autostradă și s-au oprit la o benzinărie în apropiere de localitatea Lohmar, din vestul țării, notează mediafax.ro.

La scurt timp după reluarea călătoriei, românii au fost opriți de către un autoturism Alfa Romeo, din care a coborât un bărbat care s-a prezentat ca fiind polițist și care s-a legitimat cu un document fals.

Acesta i-a întrebat pe cei doi dacă transportă droguri, țigări sau alte bunuri și a cerut să vadă ce se află într-un rucsac pe care bărbații îl aveau în mașină, sub pretextul unei percheziții. Potrivit celor doi români, după ce a primit rucsacul respectiv, bărbatul a fugit.

Românii susțin că în respectivul rucsac se aflau câteva mii de lire sterline, bani pe care i-ar fi primit de la un dealer auto din Marea Britanie.

Poliția din Germania a informat că îl caută în continuare pe falsul polițist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here