Donald Trump depune plângere împotriva CNN pentru defăimare și cere 475 de milioane de dolari

Donald Trump

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a depus luni o plângere împotriva CNN. El acuză canalul de ştiri că îl defăimează, deoarece se teme că va candida din nou la preşedinţie în 2024 şi pretinde despăgubiri de 475 de milioane de dolari, notează AFP, citată de Agerpres.ro.

CNN, unul din principalele canale de televiziune din Statele Unite, „a căutat să-şi folosească imensa influenţă – presupusă ca o sursă de informare +de încredere+ – pentru a-l defăima pe reclamant în faţa telespectatorilor şi cititorilor săi, în încercarea de a-l învinge politic”, potrivit textul plângerii depuse în Florida.

„Campania de descurajare a CNN, sub forma defăimării şi calomniei împotriva reclamantului, a escaladat în ultimele luni, deoarece CNN se teme că reclamantul va candida la preşedinţie în 2024”, potrivit aceleiaşi surse.

Donald Trump cere despăgubiri de 475 de milioane de dolari.

Pe tot parcursul mandatului său, fostul preşedinte republican a avut o relaţie oribilă cu marile media precum CNN şi New York Times, pe care le-a numit media „fake news”. În mod regulat, el s-a dezlănţuit împotriva lor pe Twitter, de unde între timp a fost interzis, reaminteşte AFP.

The Guardian: Donald Trump se temea că Iranul va încerca să îl asasineze drept răzbunare pentru moartea lui Qassem Suleimani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here