Dragoş Bucur a încurcat replicile: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Sursa: Facebook

Actorul Dragoș Bucur a anunţat, pe Facebook, că respinge principalele două metode de apărare împotriva infecţiei cu coronavirus – purtarea măştii şi, mai nou, vaccinarea.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a fost scurta postare a lui Bucur.

Prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, Dragoş Bucur a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19 în toamna anului trecut. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, declara actorul, la vremea respectivă, pentru Știrile Pro TV.

Postarea lui Dragoș Bucur anunță că nu poartă mască și nici nu se vaccinează a stârnit un val de reacții critice și de ironii.

Actorul Andi Vasluianu, care în prezent este personajul principal în serialul „Profu’” de la Pro TV și care este uneori confundat cu Dragoș Bucur, l-a ironizat pe colegul său de breaslă. 

„De astăzi o să fie mai greu pentru mine pe stradă, noroc că port mască:)”, a scris Andi Vasluianu.

Apoi, într-un comentariu la o altă postare, a adăugat: „Acum trebuie să mănânc eu toată ciorba! (…) cu mască, nu îmi place pătrunjelul”.

Actorul Dragoș Bucur a postat pe contul său de Facebook un mesaj fără echivoc despre relația sa cu pandemia de COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here