Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru tentativă la omor şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi lovit o femeie, de mai multe ori, cu un cuţit, după care s-a tăiat şi el. Potrivit RTV, bărbatul în cauză este Mihai Tufan, milionar din Prahova, iar femeia este directoare la o companie a milionarului.

Conform unui comunicat al Poliției Capitalei ”în seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul şi femeia au avut un conflict, care a degenerat.

La faţa locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei.

Persoanele au fost transportate la spital. 

Potrivit RTV, bărbatul în cauză este Mihai Tufan, milionar din Prahova, iar femeia este directoare la o companie a milionarului și se afla cu acesta în mașină la intrare în București, pe DN1, când s-a produs altercația între cei doi, iar afaceristul a înjunghiat-o, după care s-a automutilat și el.

Milionarul, o prezență discretă printre oamenii cu bani, ar fi avut relații cu mai multe femei celebre, printre acestea numărându-se și fosta prezentatoare TV, Andreea Marin. Cei doi s-au despărțit, după ce diva ar fi aflat că bărbatul avea mai multe iubite. Mihai Tufan este originar din Câmpina, judeţul Prahova. Considerat o fire discretă care nu apare public, bărbatul a intrat în lumea afacerilor în urmă cu peste 15 ani în domeniul electrozilor industriali. Pe măsură ce a acumulat mai mulţi bani, şi-a diversificat afacerile. În 2016, Mihai Tufan figura în „Top 300-Cei mai bogaţi români”, cu o avere de 87-90 de milioane de euro, conform stirilekanald.

Mihai Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor Profit.ro. Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti, Elsid Titu, producător de electrozi.

Ancheta a fost preluată de polițiștii de la Serviciul Omoruri, iar Mihai Tufan a fost reținut pentru tentativă de omor. De altfel, anchetatorii au găsit în mașină cuțitul plin de sânge, iar Mihai Tufan a refuzat să declare ceva polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here