Drulă: Preşedintele Iohannis şi premierul Ciolacu vor să îi taxeze pe români din ce în ce mai mult

Sursa: Facebook

Preşedintele USR Cătălin Drulă îi acuză miercuri pe preşedintele Iohannis şi premierul Ciolacu că livrează stabilitatea doar pentru politruci şi pensionari speciali, în timp ce pe români vor să îi taxeze din ce în ce mai mult, transmite News.ro.

”Oare preşedintele României se uită la televizor zilele acestea? Să vadă ştirile despre guvernul său PSD-PNL care anunţă în fiecare zi noi creşteri de taxe şi impozite? Asta este stabilitatea promisă de Iohannis, pe care o livrează Ciolacu. E stabilitate doar pentru politrucii instalaţi în funcţii publice şi plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună, e stabilitate pentru pensionarii speciali care încasează tot mii de euro pe lună, e stabilitate pentru firmele de casă care câştigă în continuare contracte cu dedicaţie de la PSD şi PNL. Nu e stabilitate pentru români! Oamenii nu ştiu cum să îşi mai chibzuiască banii, în timp ce Ciolacu şi Ciucă se joacă de-a ţopăiala fiscală”, a scris preşedintele USR pe Facebook.

Preşedintele USR susţine că soluţia corectă pentru controlarea deficitului bugetar este oprirea risipei din bani publici.

”Soluţia corectă este oprirea risipei, nu taxarea oamenilor care muncesc şi plătesc taxe şi impozite”, arată el.

Bestjobs: Posturile de Software Developer, Ingineri şi Tehnicieni sunt cel mai greu de acoperit, deşi sunt printre cel mai bine plătite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here