Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Baronul PSD Dumitru Buzatu și mai mulți lideri ai PSD Vaslui au vizitat, miercuri, într-o acțiune electorală, mai mulți veterani de razboi din județul Vaslui cărora le-au oferit pachete. Pesediștii nu au purtat măști de protecție și nici nu au respectat distanțarea socială.

Președintele PSD Vaslui și al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și deputatul Irinel Stativa au împărțit cadouri veteranilor de război din județe, persoane extrem de vulnerabile la infectarea cu coronavirus, având în vedere că au peste 80 de ani.

Fotografii de la această acțiune electorală au fost postate pe Facebook de Consiliul Județean Vaslui. Pe lângă cei doi lideri ai PSD, au mai fost prezenți primarul comunei Todiresti, Petrică Simiuc, primarul interimar al comunei Pușcăși, Paul Ignat, fostul edil al comunei Tăcută, Călin Costică, viceprimarul comunei Cozmești, Gabriel Voicu, precum și administratorul comunei Dranceni, Gelu Pecheanu. Niciunul nu a purtat masca de protecție.

Iată-l pe deputatul PSD Irinel Stativa alături de bătrâni de peste 80 de ani.

Alt lider al PSD:

Dumitru Buzatu a declarat în cea mai recentă ședința a CJ Vaslui că refuză să poarte masca.

“Domnule președinte, observ că nu aveți masca, poate că ar fi bine să o purtați, așa cum facem și noi”, i-a spus Simona Polak, consilier PNL.

“Nu vreau să port o masca. Arătați-mi legea care spune că trebuie să port masca și o să port, dar nu aveți așa ceva. Unde scrie că trebuie să port masca?”, a replicat Buzatu, citat de Vremea Nouă.

“Păi, întrebați-l pe domnul prefect, este un ordin al dumnealui”, a continuat Polak.

“Hai, lăsați discuția asta așa cum este acum. Este distanțare socială, nu am nicio problema”, a mai spus șeful CJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here