Dumitru Coarnă, liderul sindicatului polițiștilor, cap de listă la Cameră, pe listele PSD

Dumitru Coarnă, președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților, scrie ziare.com.

Coarnă a fost votat vineri, 16 octombrie, de organizația PSD Călărași pentru a deschide lista la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților.

Da, confirm! Mai rămâne că decizia finala să fie aprobata de către conducere. Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți. Astăzi (n.r. vineri, 16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD.

Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputaților. Inițial, am înțeles că ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul președinte Vasile Iliuță, daca lucrurile se vor întâmplă așa, să merg la Camera Deputaților, dintr-un singur considerent: e camera decizionala pe legile organice”, a explicat Dumitru Coarna, potrivit ediția.eu.

1 COMENTARIU

  1. Orice, numai lider de sindicat nu este individul acesta alunecos. El reprezinta „elita ” dedata la nerespectarea legilor, si nu talpa politiei cu constiinta ce moare la datorie. Numai greata ( decat) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here