Sursa: Pixabay

Vești proaspete din programul „Educație la înălțime”: joi, de la 11.00 echipa va transmite a șaptea lecție în direct pentru mii de copii români, de la Mausoleul Eroilor de la Mărășești, județul Vrancea.

Va fi o ocazie deosebită de a afla poveștile unor inventatori și aviatori sclipitori, femei curajoase și puternice și tineri care își depășesc propriile limite și creează roboți.  

Zeci de mii de elevi vor învăța, timp de 50 minute, despre două obiective de dezvoltare durabilă – educație de calitate și egalitate de gen. Gazda lecției este Adriana Lefter, învățătoare și directoare la Școala Gimnazială „Elena Doamna” din Tecuci, membră Aspire Teachers. Comandorul (în rezervă) Dorel Chiș, fondator al Muzeului Aeronauticii Moldovei în Tecuci, este unul din invitații speciali care va intra în direct cu sute de școli din toată țara, alături de liceeni din clubul de robotică Thobor din Tecuci.

Ora va fi transmisă pe canalul de YouTube Aspire Teachers, unde pot fi vizionate toate lecțiile din luna mai până în prezent. Lecția este recomandată elevilor cu vârsta de peste 9 ani și poate fi transmisă la discipline precum educație socială, TIC, științe, tehnologii, istorie, geografie, dirigenție, dezvoltare personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here