Efectul Oprea. Liviu Pleșoianu îi cere demisia Vioricăi Dăncilă: „Așa ceva e de netolerat!”

Foto: Liviu Pleșoianu/Facebook

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu se alătură corului de critici ai Vioricăi Dăncilă, după înfrângerea spectaculoasă înregistrată de PSD în alegerile prezidențiale.

Liviu Pleșoianu îi cere demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD, acuzând-o că l-a „băgat pe șest pe Oprea în CEx.

„Dăncilă, DEMISIA! În seara turului II al prezidențialelor din 2009, Coldea, Maior și Kovesi mergeau în sufrageria lui Oprea. În seara turului II al prezidențialelor din 2019, Oprea a mers în sufrageria PSD! Așa ceva e de netolerat! Oprea a fost băgat pe șest de Dăncilă în CEx! E vicepreședinte PSD și are drept de vot! Dăncilă, du-te!”, a scris, luni, Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

Și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost indignată de apariția în PSD a lui Gabi Oprea.

„Resping ferm ideea că aș fi știut așa ceva, că aș fi fost de acord! Eram în primul rând la CEx, în campania electorală, când ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu câteva sindicate. Propunere votată în unanimitate. Nu s-a citit numele președintilor acelor sindicate – unele de care nu am auzit în viața mea -, nu s-a precizat că devin automat vicepresedinți ai PSD și ca au drept de vot in BPN și CEx, ca și cum ar fi fost votați în Congres de către delegații din toată țara”, a reacționat Gabriela Firea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here