Elena Băsescu, angajată la o comisie din Camera Deputaților condusă de un reprezentant al PSD

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este angajată în calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților, care este condusă de un reprezentant al PSD.

Până la alegerile parlamentare, Elena Băsescu a lucrat în Parlament în cadrul grupului parlamentar al PMP. După alegeri, PMP nu a mai intrat în Parlament, însă Elena Băsescu a rămas angajată a Parlamentului pe postul de consilieră la Comisia de Afaceri Europene cu un salariu de 6.000 de lei pe lună, scrie Libertatea.

Elena Băsescu a postat, zilele trecute, pe Facebook, o fotografie făcută în timp ce se vaccina la Parlament.

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibilă fară acordul președintelui comisiei, Ștefan Mușoiu, care face parte din PSD.

Întrucât legătura fiicei lui Traian Băsescu cu PSD pare surprinzătoare, trebuie menționat că Elena Băsescu este foarte bună prietenă cu avocata Laura Vicol, deputat PSD. Cele două au postat pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apar împreună la evenimente mondene.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanta, însă PMP nu a mai intrat în Parlament. În perioada 2009- 2014 Elena Băsescu a fost europarlamentar PDL.

1 COMENTARIU

  1. Nu m-ar mira ca și Nuți spaima puți da se angajeze în parlament sau guvern…după ce ta-su a distrus țară timp de 10 ani , acum trage sforile pentru tuta asta ,o analfabetă,o curva… nu-i e rușine chiorului !!!.. comuniști la comuniști, securiști la securiști…și voi sperați că ne vom reseta ca țară…?.. aleluia,în veci …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here