Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea susține într-un interviu pentru o revistă mondenă că ar fi ajuns în topul politicienilor care conduc Europa dacă nu ar fi fost victima unui ”plan, bine ticluit în afara granițelor”. Udrea are o condamnare definitivă la 6 ani de închisoare cu executare. Procesul s-a reluat în urma deciziei CCR privind completele de cinci judecători.

Unul dintre cei mai controversaţi politicieni din România şi fost ministru în Guvernul PDL, Elena Udrea, îi transmite un mesaj uluitor fostului preşedinte al ţării, Traian Băsescu. Potrivit acesteia, relaţia cu Traian Băsescu a fost una de bun augur deoarece a avut numai de câştigat de pe urma fostului şef de stat. Udrea are şi păreri de rău pe acest subiect.

Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul președinte Traian Băsescu nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori, însă l-am și ignorat în același timp. Mesajul a fost că în politică, mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii. Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”.

 „Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa”. Despre ce plan e vorba? „Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi în România și cu ce rezultate”.

Udrea mai spune, în interviul pentru revista Ciao, că „felul în care am văzut eu politica, în care am înțeles să fiu ministru, dar ar conta mult mai mult ce înțeleg oamenii din ceea ce eu spun și fac, aș fi mult mai atentă la cei care sunt în preajma mea, la prieteni, dar și la cei pe care mi i-am făcut dușmani. Sunt lucruri pe care acum le consider greșeli mari, pe care nu le-aș repeta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here