EURO 2024 | UEFA laudă echipa României: Au fost oaspeţii perfecţi/ Ce mesaj au lăsat tricolorii pentru gazda Germania

Thank you note left by Romanian team after they exited the Euro 2024.
Sursa: UEFA/Facebook

UEFA a scris, miercuri, pe Facebook, că tricolorii au fost “oaspeţii perfecţi” la Euro 2024, precizând că au lăsat vestiarul impecabil după meciul cu Olanda, dar şi un mesaj scris pentru gazda campionatului, Germania.

“Oaspeţii perfecţi. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din Munchen impecabil cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, se arată pe pagina de Facebook a UEFA.

Mesajul tricolorilor era următorul:

“UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.

Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa naţională a României”.

Reprezentativa României s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Olanda, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

VIDEO | Tricolorii părăsesc cu fruntea sus EURO 2024 după 0-3 cu Olanda

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here