DER Touristik Group, parte a grupului german REWE, a finalizat tranzacția prin care preia toate activitățile de turism – turoperare, retail, business travel și incoming – ale grupului Eurolines România, cel mai mare din turismul românesc după cifra de afaceri, deținut de Dragoș Anastasiu, scrie Profit.ro.

În urma achiziției finalizată astăzi, grupul DER Touristik preia circa 400 de angajați, 80 de agenții de retail, precum și activitățile de turoperare și de incoming. De asemenea, din această lună, rețeaua de agenții de turism ale Travel Brands va opera sub brandul Dertour. Toți angajații și toate sediile vor fi păstrate, iar clienții actuali vor fi deserviți în continuare de aceiași colaboratori, cu aceleași date de contact și în aceleași spații ca și în prezent.

Grupul Eurolines deține 80 de agenții sub brandurile TUI TravelCenter, TravelBrands și Eurolines, având o cifră anuală de vânzări de circa 150 de milioane de euro. DER Touristik Group este una dintre cele mai mari companii de turism din Europa. Cu sediul central în Germania, Grupul deține 130 de companii cu peste 10.500 de angajați în 15 țări, care cumulează o cifră de afaceri de 6,7 miliarde euro, generată de circa 9,9 milioane de turiști anual. În România, DER Touristik a fost prezent din 2004 prin compania Dertour România.

Ca parte integrantă a uneia dintre cele mai mari companii de turism din lume, firma Travel Brands, angajații, dar și turiștii deserviți vor beneficia de un număr mare de sinergii și avantaje în viitor. Pentru a putea avea o paletă largă de produse competitive pentru turiștii români, este util să faci parte dintr-o rețea mare, care achiziționează și activează la nivel global. În același timp, fără investiții majore în tehnologie și prezență online, turoperarea și vânzarea produselor turistice nu va mai fi posibilă în viitor“, explică Dragoș Anastasiu, fondatorul și Președintele Grupului Eurolines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here