Evan Rachel Wood, dezvăluire: „Numele agresorului meu este Marilyn Manson”

Evan Rachel Wood a dezvăluit că fostul ei logodnic Marilyn Manson este cel care a abuzat-o ani de zile: „Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut ca Marilyn Manson”, se arată într-un comunicat publicat pe contul de Instagram al actriței din „Westworld”, transmite Film Now.

Vedeta în vârstă de 33 de ani a povestit anterior că multă vreme a fost într-o relație abuzivă, dar nu a făcut până acum public numele agresorului.

Evan și Marilyn au început să se întâlnească în ianuarie 2007, pe când ea avea doar 19 ani. S-au logodit în ianuarie 2010, însă șapte luni mai târziu cei doi nu mai formau un cuplu. 

Iată ce a mărturisit acum Evan Rachel Wood pe Instagram:

„Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. A început să mă ademenească pe vremea când eram doar o adolescentă și m-a abuzat oribil ani de zile”. „Am fost spălată pe creier si manipulată pentru a mă supune”. „Nu mai vreau să trăiesc cu frica represaliilor, a calomniilor si a șantajului. Sunt aici pentru a-l expune pe acest bărbat periculos înainte să mai distrugă și alte vieți”. 

În urmă cu câteva luni, reprezentantul lui Manson a dat o declarație despre zvonurile legate de faptul că acesta ar fi agresorul lui Evan. Asta  după ce anul trecut artistul a oprit interviul cu „Metal Hammer” după ce a fost întrebat ce părere are despre faptul că Evan a mărturisit că a fost abuzată ani de zile. Multă lume a bănuit la vremea respectivă că ar fi vorba de el. 

„Înțeleg că Evan Rachel Wood s-a întâlnit cu mai mulți bărbați în acea perioadă când se vedea cu Manson. O simplă căutare pe internet vă va arăta și alte nume”.

„Următoarele puncte atinse de dvs. au legătură cu niște comentarii pe care Manson le-a făcut în revista Spin în 2009. Confuzia dvs. cu privire la cronologia acestora este extem de îngrijorătoare. Comentariile din Spin unde Manson a avut o fantezie de a folosi un baros pe Evan și de a se tăia de 158 de ori a fost evident un interviu teatral al unui star rock care-și promova noul album, nu o relatare reală. Iar faptul că Evan și  Manson s-au logodit șase luni mai târziu de la acest interviu arată că nimeni n-a luat de bună povestea spusă de el”.

„De asemenea, sunt numeroase articole în care de-a lungul anilor Evan Rachel Wood a vorbit frumos despre relația ei cu Manson. În The Edit: ‘Nu aș schimba cu nimic relația noastră’, spunea Wood. ‘Apreciez tot ce m-a învățat el. Cred doar că nu eram potriviți unul pentru celălalt’”, a spus reprezentantul lui Manson, potrivit Just Jared.

Cariera de actriță a lui Evan Rachel Wood a început în anii 90. A apărut în seriale ca „American Gothic”, „Once and Again”. La 9 ani, juca rolul principal în „Digging to China”. Pentru rolul din „Thirteen” (2003) a fost nominalizată la Globul de Aur.

Au urmat filme ca „Pretty Persuasion”, „Down in the Valley”, „Running with Scissors”. În 2008, a jucat în „The Wrestler” cu Mickey Rourke și Marisa Tomei. În 2011, li s-a alăturat actorilor George Clooney și Ryan Gosling în „The Ides of March” (2011). Roluri de succes a avut și în  seriile „True Blood”, „Mildred Pierce” şi „Westworld”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here