Oana Lovin a devenit celebră după ce a fost fotografiată, vineri, cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei, la mintingul ”anti-dictatură,” susținut de numeroși activiști pro-ruși.

Nu este, însă, prima oară când participă la proteste cu mesaje lansate și promovate de conducerea PSD. În trecut, a fost prezentă la mai multe manifestări de stradă organizate de Liviu Dragnea. De altfel, pagina sa de Facebook este o colecție extinsă de mesaje politice de admirație pentru fostul lider PSD și îndreptate împotriva președintelui și a PNL. Recent, Lovin a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 1.

Lovin s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoian la mitingul ”cămășilor albe,” din Piața Victoriei, convocat de Liviu Dragnea în iunie 2018, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE. Câteva luni mai târziu, după ce mitingul organizat de diaspora, pe 10 august, a fost reprimat brutal, Oana Lovin, împreună cu Codruța Cerva, o altă figură emblematică printre susținătorii lui Liviu Dragnea, au mers să le ofere flori jandarmilor, in semn de multumire.

Potrivit mai multor surse, Oana Lovin ar fi lucrat în trecut la un videochat erotic, iar tatăl său ar fi unul dintre liderii locali de rang mic ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here