Femeia dezbrăcată de la „Acces direct” a revenit și a spart geamurile de la intrarea în clădirea televiziunii

După ce în luna martie o femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii „Acces direct”, în timpul emisiei, și a atacat-o pe Mirela Vaida, aceeași femeie a încercat, miercuri, să intre în sediul Antena 1 și a spart geamurile ușii de acces.
Poliția Capitalei a anunțat că, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană dintr-un studio de televiziune a anunțat că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție.

Femeia urmează să fie dusă la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate, iar cercetările sunt continuate de către Secția 4, mai precizează sursa citată.
Incidentul a avut loc la Antena 1, iar protagonista este aceeași femeie care în 19 martie a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces direct, în timpul emisiei, și a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: „Dă-mi banii”.
După acel incident, femeia a fost internată o perioadă, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a acesteia, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here