Femeia din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bărbat, într-o benzinărie: Așa sunt românii

Femeia refugiată din Ucraina care a primit bani de la un bărbat într-o benzinărie a declarat recent că inițial nu avea o părere prea bună despre români. Dar, după ce Yulia Chernitskaya a fost ajutată de un bărbat în vârstă de 60-65 de ani, care i-a oferit 200 de lei pentru a se putea descurca și-a schimbat complet impresia despre poporul român.

Yulia Chernitskaia era considerată o vedetă în Ucraina, însă invazia rusă i-a schimbat total viaţa. Speriată de război, tânăra s-a refugiat în România şi a devenit cunoscută şi aici, după ce postările sale pe Facebook, inclusiv cea în care povestea cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran, au devenit virale.

Mamă a patru copii și instructoare de fitness, Yulia Chernitskaya a intrat în atenția presei din România, oferind pentru fanatik.ro câteva declarații lămuritoare.

Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii. Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina.

El a văzut că sunt bine îmbrăcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua.

Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a declarat Yulia Chernitskaya pentru sursa citată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here