Fifor îi răspunde lui Teodorovici, care îndeamnă la răscoală: Bichonul se crede pitbull

„Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull… umflă pieptul, își flutură nările și se tot admiră în oglinda. Mamă, mamă ce voinic!” așa începe Mihai Fifor mesajul de pe Facebook, venit după ce Eugen Orlando Teodorovici a acuzat că PSD a fost preluat de o juntă. Textul este adresat, mai mult ca sigur, fostului ministru de Finanțe, mai ales că Fifor folosește porecla de „bichon” pe care Florin Cîțu i-a pus-o lui Teodorovici.

Fostul secretar general al PSD continuă atacurile la adresa celui cu care a făcut echipă în conducerea PSD.

„Mi-e greu să înțeleg oameni care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipă cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grija față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid. Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot accepta aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț.

În politică, ca și în viață, trebuie să știi să pierzi cu demnitate. Să ai tăria să accepți înfrângerea și să o iei din nou de la capăt. Dacă, desigur, ai ce spune. Și daca, desigur, ai suficient caracter. Puțini sunt, însă, cei care stiu să facă asta și, din păcate, zilele trecute am văzut, în țoață splendoarea lor indivizi care, nu doar că nu stiu când să se oprească, dar fac și un zgomot asurzitor, etalandu-și, fară rezerve, frustrările în spațiul public.” a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Fostul ministru al Apărării a mai notat că el și-a asumat înfrângerea de la prezidențiale cu demnitate, lăsând de înțeles că Teodorovici nu a făcut asta.

„Iată de ce nu pot să accept mârlania unora, grobianismul și lipsa de bun simț. Nu cu astfel de oameni poți porni un proiect nou, de care are atâta nevoie acest partid. Românii s-au săturat de violența verbală, de ură și de superficialitate.” a mai scris Fifor.

La final, fostul secretar general al PSD a povestit un episod care, în opinia lui, arată cum s-a comportat Orlando Teodorovici în partid.

„În urma cu câțiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-un context asemănător, personajul este întrebat frontal: „Dacă tot vorbești de prietenie și de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei…”. Răspunsul a fost doar tăcere. Și asta spune tot. În rest, viața merge mai departe și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.” a Încheiat Mihai Fifor.

Amintim că aseară, Eugen Teodorovici a îndemnat, nici mai mult, nici mai puțin decât la o veritabilă răscoală a membrilor de rând a PSD împotriva noii conduceri, pe care a numit-o „juntă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here