Teodorovici cheamă membrii de rând ai PSD la răscoală contra lui Ciolacu: O juntă a preluat controlul

Eugen Teodorovici Viorica Dancila

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici afirmă că „o juntă politică” a preluat puterea în partid, precizând însă că situaţia „poate fi salvată” şi că va face echipă cu toţi cei care acţionează pentru „schimbarea profundă” a formaţiunii.

„Aseară, în PSD, o juntă politică a preluat puterea în partid. Aceasta ar fi vestea proastă pentru PSD. Vestea bună este că situaţia poate fi nu doar îndreptată, ci salvată. Ea va fi salvată de către fiecare membru PSD. De către toţi membrii PSD. Uniţi. Împreună. În echipă. Pentru viitorul acestui partid”, a scris Teodorovici, miercuri, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a arătat că nu va vulnerabiliza partidul atunci când îi este greu şi va lucra pentru modernizarea PSD.

„Eu voi continua să fac echipă cu toţi cei care vor să lucreze pentru ţară, pentru PSD. Şi voi continua să spun lucrurilor pe nume. Şi nu voi vulnerabiliza partidul când partidului îi este mai greu. Şi voi face echipă cu toţi cei care cred şi acţionează pentru schimbarea profundă a PSD. Şi voi lucra pentru a impune PSD pe scena politică, ca un partid modern, dar mai ales ca un partid de centru-stânga şi pentru a putea genera cât mai curând un guvern PSD.” a mai scris fostul ministru.

Eugen Teodorovici a subliniat că alegerea unei conduceri a partidului se face, „legal şi statutar”, de către membrii PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here