Fiica partenerei ministrului Vela a pierdut alegerile pentru Primăria Caransebeș în fața unui independent

Fiica partenerei ministrului Marcel Vela, Andra Pleșa, candidat PNL la alegerile locale pentru funcția de primar al Caransebeș, a pierdut turul de scrutin în fața independentului Felix Borcean.

Candidata PNL a obținut doar 2.577 de voturi, în vreme de Borcean a luat aproape dublu – 4.203 voturi.

Totuși, Andra Pleșa, care a candidat și la Consiliul Local pe poziția 2, după Marcel Vela care a deschis lista, a fost aleasă consilier.

A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida!  Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere (….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a scris Pleșa pe Facebook.

Marcel Vela și-a delegat, luna trecută, atribuțiile cu privire la alegeri, fiind cap de listă al candidaților PNL la Consiliul Local al orașului Caransebeș, unde a fost primar timp de trei mandate, din 2004 până 2016, când a fost ales senator PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here