Firea, un nou atac la Nicușor Dan: “probabil va inventa că are COVID”.

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Gabriela Firea a anunţat, joi seară, că va participa la dezbaterea de săptămâna viitoare cu Nicuşor Dan pe care vrea să-l întrebe ce listă de consilieri generali va vota, fiind ”un candidat independent, susţinut de PNL şi USR PLUS”, transmite News.ro.

”Eu cred că are o dilemă”, susţine Firea, afirmând că parte din electoratul PNL, dar şi parte din electoratul USR PLUS nu se simte reprezentat de Nicuşor Dan. Firea crede, însă, că Nicuşor Dan nu se va prezenta la dezbatere şi ”probabil va inventa că are COVID”.

”Eu voi participa la dezbatere, vedem dacă va veni dumnealui, probabil va inventa că are Covid. Nu ştiu dacă are covid, dar probabil va inventa că e pozitiv. (…) Nu cred că va veni la o dezbatere cu mine pentru că nu va avea ce argumente să aducă. Va inventa un test pozitiv sau că a stat alături de o persoană pozitivă şi trebuie să se izoleze. Am aflat că a avut persoane pozitive în staff şi nu s-au izolat. Avem şi fotografii şi vor fi publicate la momentul potrivit, cu persoane care l-au însoţit în întâlniri publice”, a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3.

Aceasta a respins acuzaţiile lui Nicuşor Dan că i-ar fi ruşine cu sigla PSD şi a afirmat că-l va întreba pe contracandidatul său ce listă de consilieri generali va vota. 

”A veni acum ca aşa-zis candidat independent, susţinut de PNL şi USR PLUS să faci declaraţii de presă din faţa sediului din Kiseleff cred că este o dovadă a faptului că ne recunoaşte valoarea, ne recunoaşte calităţile şi, cine ştie, poate vom colabora la un moment dat doarte bine. (…) Spre deosebire de mine, care candidez pe faţă, cât se poate de la vedere, cu sigla PSD în căsuţa buletinului de vot şi nu are de ce să-mi fie ruşine de acest lucru (…) Eu pun o altă întrebare şi vreau să-mi răspună la dezbatera de săptămâna viitoare: pe cine va vota la Consiliul General. Eu ştiu ce cine votez pentru că fac parte din PSD, sunt preşedinte la PSD Bucureşti şi e clar ce listă de consilieri voi vota. Dar dumnealui ce listă va vota? Lista de consilieri PNL, lista de consilieri USR PLUS. Iată o dilemă. Eu cred că are o dilemă şi parte din electoratul PNL şi parte din electoratul USR PLUS nu se regăseşte în ceea ce am aflat împreună că reprezintă Nicuşor Dan”, a mai declarat Firea.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a accepta invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus pe 23 septembrie. El a adăugat că speră ca primarul general să accepte invitaţia, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere.

„Caracatița”

Nicuşor Dan a prezentat, miercuri, „caracatiţa” de la Primăria Capitalei manevrată de gruparea Pandele-Firea şi prin care Bucureştiul este condus pe bază de cumetrie. Aceste persoane sunt fie oameni de încredere ai cuplului Pandele-Firea, fie sunt neamuri sau parteneri de afaceri, ori copiii de vecini, de neamuri şi de de parteneri de afaceri, precizează candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, transmite News.ro.

„O să arăt care este gruparea care conduce, de fapt, Primăria Capitalei, gruparea adusă de gruparea Pandele-Firea. O să arăt că Bucureştiul este administrat pe bază de cumetrie. Sunt promovaţi oameni care, fie sunt oameni de încredere, fie sunt neamuri, fie sunt parteneri de afaceri, fie sunt copii de vecini, de neamuri, de parteneri de afaceri. Oamenii aceştia nu trebuie să fi dovedit ceva în viaţă, e de ajuns să fie la locul potrivit şi la momentul potrivit şi, deodată, se pomenesc că sunt băgaţi în vreo 3-4 companii municipale şi câştigă dublu faţă de un om care a muncit toată viaţa şi lucrează 10 ore pe zi într-o multinaţională. Aşa o să înţelegem şi de ce nu au fost în stare să atragă fonduri europene. De ce nu au fost în stare să rezolve problema traficului. De ce nu au fost în stare să rezolve problema poluării, a apei calde. De ce au dus Primăria în faliment. Pentru că, pur şi simplu, oamenii aceştia sunt incompetenţi. Ei au o viaţă de neamuri, de cumetri. Nu au o viaţă profesională în spate”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă miercuri (Detalii – AICI).


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here