Firea, la atac: Revendică un loc pe lista PSD la parlamentare şi îi cere lui Ciolacu să taie legăturile cu „asasinii” Ponta şi Negoiţă

Inquam Photos/ George Călin

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat, susţine că nu are motive să facă un pas în spate din conducerea PSD în urma rezultatului, întrucât scorul politic al partidului a fost dublat, transmite News.ro.

„Aaa, pentru că am dublat scorul partidului în Bucureşti să fac un pas în spate? Ar fi..”, a afirmat Gabriela Firea, marţi, întrebată fiind dacă va face un pas în spate din conducerea PSD în urma rezultatului obţinut la alegerile locale, unde a candidat pentru al doilea mandat.  Ea a catalogat drept „onorant” rezultatul pe care l-a obţinut în urma scrutinului din 27 septembrie. 

„La Bucureşti am dublat scorul politic, de la 16% la europarlamentare la 33%, iar eu am obţinut un scor de 38%, foarte onorant în condiţiile date, în care am avut tot Guvernul împotriva mea, toţi banii de la Guvern împotriva mea, s-au focusat toţi cu o campanie deşănţată negativă la adresa mea ca persoană, în primul rând”, a mai declarat primarul general în funcţie.  

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult”, a mai declarat Gabriela Firea, marţi, la sediul PSD.

Socilal-democrata a răspuns şi acuzaţiilor conform cărora ar fi vrut să „pandelizeze” Capitala, dar şi celor privind „caracatiţa de la Primărie”. „Mergeţi în Voluntari, să vedeţi cum arată fosta comună cu noroiul până la genunchi şi cum arată acum. (…) Eu abia aştept întâlnirea domnului Dan cu caracatiţa mea, că nu va fi decât eventual în farfurie, dacă o comandă la restaurant”, a afirmat Firea.

Totodată, Gabriela Firea spune că nu este de acord cu invitaţia făcută de Marcel Ciolacu lui Robert Negoiţă privind revenirea în PSD, dar că nu i-a reproşat preşedintelui PSD invitaţia făcută. „I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. (…) Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă”, susţine Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here