„Firea minte de îngheață caloriferele” | Protest PNL față de lipsa căldurii în București

captură video PNL București

„Firea minte de îngheață caloriferele”, „Nu vreau bâlci, nici tevatură, doamna Firea, căldură”, „Firea, mă lași rece”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele cu care au venit zecile de liberali care au demonstrat în fața sediului Primăriei Capitalei împotriva lipsei căldurii și apei calde în multe zone din București.

În fruntea protestarilor a fost Violeta Alexandru, ministru al Muncii și președinte al PNL București. Alături de ea au fost și unii dintre consilierii generali liberali.

„Există o singură explicație pentru situația dată. Gabriela Firea și lipsa interesului ei pentru a face investiții. Bucureștiul este într-o situație jalnică pentru că primarului general îi pasă de concerte, de festivaluri, de orice altceva mai puțin de comfortul oamenilor în apartamente. Am ajuns să strigăm disperați după civilizație în București unui om care ne minte în față” a spus Violeta Alexandru la miting.

Ieri, trei spitale din București au rămas fără apă caldă și căldură din cauza avariilor RADET și au primit înștiințare la două ore după sistarea agentului termic. Medicii din spital au spus pentru Universul.net că în încăperi, caloriferele sunt reci și la robinet apa este la fel de rece. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here