Firea: Nicușor Dan vrea „ca toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul, dar să prospere el şi fundaţiile lui”

Foto: INQUAM/George Călin

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat că primarul Nicuşor Dan nu vreau să salveze niciun spaţiu verde în Capitală, ci vrea „ca toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul dar să prospere el şi fundaţiile lui”.

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care şi-a construit cu tupeu casă în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, Nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor, instituţiilor statului şi mediului privat din acest oraş!   

Plicuşor-Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde-lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul dar să prospere el şi fundaţiile lui. Că doar asta a făcut toată viaţa!  Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din şantajul şi etajul, după cum ştie un oraş întreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, şcoli, parcări, poduri, pasaje, locuinţe, birouri, hale de producţie etc în Capitală! Bine aţi venit în epoca de piatră a administraţiei!”, a scris Gabriela Firea vineri pe Facebook.  

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) are vineri şedinţă pentru a decide suspendarea Planurilor Urbanistice Zonale coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6. Edilul general Nicuşor Dan a precizat că este scandalos ca într-un oraş unde există o mare problemă a poluării să avem sute de hectare de spaţii verzi care prin aceste PUZ-uri să devină spaţii construibile. Consilierii generali PNL au transmis, într-o şedinţă a conducerii PNL Bucureşti, că nu sunt de acord cu suspendarea PUZ-urilor de sector pentru o perioadă de doi ani, cum a propus primarul general Nicuşor Dan. 

Ulterior, preşedintele PNL Bucureşti,Violeta Alexandru, a anunţat că proiectele de hotărâre de Consiliul General iniţiat de primarul general Nicuşor Dan pentru suspendarea planurilor urbanistice zonale din cinci sectoare vor fi votate de către consilierii PNL.

Alexandru a vorbit de o suspendare a acestora de 3 luni, iar Nicuşor Dan a fost de acord cu reducerea timpului de suspendare de la un termen de 24 de luni la trei luni. 

De asemenea, consilierul general Diana Mardarovici (PNL) a afirmat, vineri, că Nicuşor Dan le-a transmis că are nevoie de o perioadă de trei luni pentru a identifica toate problemele de urbanism din Capitală, perioadă cu care consilierii sunt de acord. Durata finală pentru care vor fi suspendate PUZ-urilor nu a fost încă stabilită.

„Dacă ni se spune de cât este nevoie, iar noi avem încredere că noul primar vrea să facă lucrurile repede şi corect, noi vom vota ceea ce ne spune primarul general că poate realiza”, a afirmat Mardarovici.

1 COMENTARIU

  1. Asta e normală la cap?
    “ Plicuşor-Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde-lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul dar să prospere el şi fundaţiile lui. Că doar asta a făcut toată viaţa! Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din şantajul şi etajul, după cum ştie un oraş întreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, şcoli, parcări, poduri, pasaje, locuinţe, birouri, hale de producţie etc în Capitală! Bine aţi venit în epoca de piatră a administraţiei!”, a scris Gabriela Firea vineri pe Facebook”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here