Firea se lamentează că Orban nu-i răspunde la scrisori: Îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea în ea

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență, pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul susținând că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”.

I-am cerut audiență, i-am scris scrisori, i-am explicat care e situația bugetului Primăriei Municipiului București, că bucureștenii contribuie cu 25% din PIB. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc. De câte ori are ocazie face afirmații strict politice. Vrea să potențeze alți candidați. Cred că mă evită (…) pentru că știe că sunt bine pregătită. Ce nu înțeleg îi rog pe specialiști să îmi explice, citesc foarte mult, lucru care nu e caracteristic unor politicieni ajunși la guvernare”, a spus Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV, potrivit Mediafax.

Edilul Capitalei a mai precizat că Ludovic Orban încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale, programate în iunie 2020. „Domnul Orban îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul lui”, a adăugat Firea.

Nu este prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului. Motivul care stă la baza acestora este că Ludovic Obran a refuzat să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here