Firea, show de victimizare la Antena 3: „Sunt filată, sunt urmărită. Se vor inventa tot felul de lucruri despre mine”

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că este „filată” și că „se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie”.

Declarațiile Gabrielei Firea au fost făcute duminică seară, la Antena 3. Ea spune că se așteaptă la o „campanie foarte murdară” la alegerile locale.

„Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câte-o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie. Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față, pentru că nu am nimic de care să mă rușinez, practic. Am niște informații și la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem, pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele”, a declarat primarul general al Bucureștiului în studioul Antenei 3.

Gabriela Firea a avut nevoie de salvare, joi, după ce i s-a făcut rău în biroul ei. Edilul a chemat ambulanța, iar un echipaj s-a deplasat la sediul Primăriei București.

Acesteia i s-ar fi făcut rău după sondajul realizat de INSCOP și dat publicității în cursul zilei de joi, din care reiese că Nicușor Dan ar avea aproape nouă procente peste Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei, în ipoteza în care ar fi susţinut de PNL, USR PLUS şi PMP, iar Firea ar avea susţinerea PSD, Pro România şi ALDE şi ar fi doar ei doi în cursa electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here