Fiul interlopului Corduneanu, prins transportând heroină în chiloţi

Foto: Facebook

Fiul cunoscutului interlop Costel Corduneanu, Alex Corduneanu, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta heroină, pe care o ascunsese în chiloţi, potrivit Observator.tv.

Polițiștii din Vaslui aveau informații că interlopul făcuse o tranzacție și avea droguri asupra lui, dar inițial nu au descoperit nimic, până l-au dus la secție. Acolo, în urma unei percheziții în detaliu, polițiștii au descoperit un pachet în chiloţii tânărului, în care se afla heroina căutată, în valoare de 100.000 de euro.

Corduneanu a recunoscut că substanţa este heroină, dar a precizat că este pentru consum propriu, însă având în vedere cantitatea de droguri, polițiștii au notat:

„Un element care conduce la idea că heroina era destinată şi comercializării sau oferirii cu titlu gratuit este dat de cantitatea mare de heroină, din care putea fi confecţionate un număr de 1.300 de doze de 0,03 grame/doză. De precizat că, din cazuistica înregistrată la nivelul DIICOT – ST Iaşi, traficanţii de heroină comercializează acest tip de drog în bile (buste) cu 100 de lei busta. De asemenea, se impune precizarea că în cursul anului 2019 organele de urmărire penală au reţinut mai mulţi traficanţi de heroină din municipiul Iaşi, astfel încât inculpatul Corduneanu Alex a găsit momentul oportun pentru a se impune pe piaţa neagră a heroinei”, precizează procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here