Senatorul PNL Florin Cîţu atrage atenția că vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA e privată şi nu ar trebui suportată din bugetul de stat, precizând că o astfel de călătorie pe banii statului înseamnă deturnare de fonduri care se pedepseşte cu închisoarea.

Vioricăi i s-a stricat maioneză! American Chamber of Commerce în România, AmCham, a dat un comunicat clar- nu este implicată în vizită premierului României în SUA. În traducere, Viorica, bichonul şi antropologul se duc într-o călătorie privată în SUA. Treaba lor. Pe noi ne interesează altceva. Cine plăteşte? Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat doar de Viorica, bichon şi antropolog. atât. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri şi se pedepseşte cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Camera de Comerţ Americană în România a transmis, duminică, un comunicat de presă în care precizează că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în USA.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în SUA în perioada 22 – 29 septembrie, împreună cu ministrul de Externe, Ramona Mănescu şi cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here