Florin Cîțu: Restaurantele și terasele rămân deschise pentru vaccinați, indiferent de rata de infectare

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Restaurantele și terasele vor rămâne deschise pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de infectare, a anunțat, miercuri, premierul Florin Cîțu, care a spus că a discutat cu Raed Arafat pentru ca hotărârea CNSU privind restricțiile impuse după depășirea incidenței de 6 la mia de locuitori să fie modificată.

Deja am cerut domnului Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea modifica, prin care să permitem activităților economice de acest gen, în special HORECA, să rămână deschise dacă sunt vaccinați cei din personal și doar pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidență.

Persoanele vaccinate vor putea merge la restaurante dacă cei de acolo sunt vaccinați. Nu trebuie să îi penalizăm pe cei vaccinați”, a declarat premierul.

Conform hotărârii actuale, când incidența infectărilor într-o localitate ajunge la 6 la mie, restaurantele și cafenelele la interior, precum și terasele sunt închise, inclusiv pentru persoanele vaccinate, fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here