Gheorghe Simon soseste la sedinta de guvern, la Palatul Victoria, joi, 28 decembrie 2017. Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Gheorghe Simon, fost ministru al Economiei în Regimul Dragnea, a declarat marți, la audierea ministrului Virgil Popescu, că el este un actor care joacă „fantastic de bine într-o piesă de teatru”.

Suntem aici niște actori foarte buni, jucăm o piesă de teatru fantastică. Fantastic de bine jucăm piesă de teatru. Numai că și săracul Orban dorește să fie premier, și domnul Popescu dorește să fie ministru, dar se parte că domnul Iohannis nicidecum nu dorește și atunci suntem actori aici pe timpul nostru, noi ne facem treaba că și actor foarte bun”, a declarat Gheorghe Simon.

Securitatea energetică, eficientă energetică și protecția consumatorului vulnerabil se numără printre principalele direcții ale programului de guvernare, a declarat marți ministrul propus al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la audierile din cadrul comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Vreau să trec în revista principalele direcții de acțiune ale programului de guvernare. Aș vrea s-o luăm pe domenii. Promovarea proiectului de realizare a ciclului integrat de producție minereu de cupru produs finit în România în industria cuprului, identificarea unui investitor strategic pentru producerea în țară a produselor finite din cupru cu valoare adăugată mare, realizarea de parteneriate cu companii din țările NATO pentru integrare și producție în fabricile industriei de apărare din România a diverselor tipuri de mașini, echipamente și subansamble pentru echipamente pentru Armata Română, reorganizarea companiei Romarm. În domeniul energiei avem niște obiective principale: securitatea energetică, o politică energetică orientată către eficientă energetică și protecția consumatorului vulnerabil, redobândirea încrederii investitorilor, o politică energetică europeană comună”, a afirmat Virgil Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here