Fostul preşedinte al Senatului Anca Dragu recunoaște că a folosit resursele instituţiei, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru a pleca în vacanţă cu familia în Franţa

Fostul preşedinte al Senatului Anca Dragu ar fi folosit, pe vremea când deţinea funcţia, angajaţii şi maşinile instituţiei, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru a se îmbarca preferenţial la plecarea în vacanţă cu familia în Franţa. Anca Dragu (USR) susţine că nu a folosit resurse publice în mod abuziv, fiind ”recomandarea serviciilor de securitate”, informează News.ro.

Potrivit unui document intern al Senatului, consultat de G4Media.ro, vara trecută, preşedintele de atunci al Senatului Anca Dragu ar fi utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale şi al unor apropiaţi.

Anca Dragu a folosit maşinile instituţiei, angajaţi de la Serviciul Protocol şi Paşapoarte al Senatului, precum şi Salonul Prezidenţial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilităţi la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanţă în Franţa. Dragu a fost însoţită de soţ (politician USR în judeţul Constanţa), fiică şi fiul minor, un coleg de facultate al fiicei şi o prietenă de familie.

Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilităţi a avut loc ”la recomandarea serviciilor de securitate”, ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

”Nu am încălcat nici o regulă, nu am folosit resurse publice în mod abuziv”, a declarat Anca Dragu pentru G4Media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here