FOTO | Circ la DNA între susţinătorii şi contestatarii lui Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE: Liviu Dragnea a stat puţin în sediul DNA. La ieşire a precizat doar că iniţial trebuia să fie reprezentat doar de către avocat, ulterior aflând că trebuie să se prezinte personal. 

Contestatarii i-au strigat în continuare că ar trebui să se afle la puşcărie, în timp ce susţinătorii i-au transmis mesaje de încurajare.

Mai multe persoane au fost legitimate de către forţele de ordine.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Fostul lider al PSD Liviu Dragnea se află, luni, la sediul DNA, unde a fost convocat de către procurori. La sosirea lui Dragnea la sediul instituţiei, s-a iscat scandal între susţinătorii săi şi contestatarii care i-au strigat ”La pușcărie”.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost convocat, luni, la sediul DNA de către procurori.

Acesta a ajuns cu puţin timp înainte de ora 13.00.

La sediul instituţiei s-au strâns câţiva susţinători ai său care i-au strigat mesaje de încurajare, dar şi câţiva contestatari care i-au strigat ”La puşcărie”.

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

DNA nu a transmis, până la ora transmiterii acestei ştiri, informaţii cu privire la motivul convocării.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA, exact la ora când medicii i-au programat un RMN.

Ştefănescu a adăugat că este vorba doar de o chestiune de procedură la care puteau participa, în mod legal, doar avocaţii şi la care nu era necesară prezenţa fostului lider al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here