FOTO | Sosia lui „Walker, polițist texan”. Chuck Norris, nevoit să dezmintă că ar fi luat parte la asaltul asupra Capitoliului

Actorul american Chuck Norris, în vârstă de 80 de ani, s-a văzut nevoit să declare marţi că nu a făcut parte din mulţimea care a luat cu asalt Capitoliul din Washington săptămâna trecută, după ce pe reţelele sociale a apărut o fotografie cu un bărbat care semăna izbitor de bine cu celebrul actor, transmite Agerpres, care citează EFE.

Fotografia în cauză a fost postată recent pe Twitter, iar în ea apăreau un susţinător al preşedintelui în exerciţiu Donald Trump şi un alt bărbat, roşcat şi cu barbă, cu menţiunea „Chuck Norris”. Instantaneul a fost difuzat pe Twitter cu comentariul: „Atenţie, chiar nu menţionează nimeni faptul că Chuck Norris a fost la insurecţia MAGA?”. MAGA îi desemnează pe susţinătorii lui Donald Trump, fiind acronimul în limba engleză al sloganului folosit de preşedintele republican în exerciţiu în campaniile sale electorale, „Make America Great Again” – „Să facem America măreaţă din nou”.

Imaginea a fost redistribuită de sute de mii de ori, potrivit The Guardian.

„Am aflat recent că a existat o sosie Chuck Norris la revoltele de la Capitoliul din D.C. Nu am fost eu, n-am fost acolo. Nu este loc pentru violenţe de niciun fel în societatea noastră. Sunt şi voi fi mereu de partea Legii şi Ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, a scris actorul, expert în arte marţiale, pe contul său de Twitter.

Şi managerul actorului, Erik Kritzer, a dorit să înlăture orice umbră de îndoială. „Acesta nu este Chuck Norris. Este un candidat la rolul de dublură, însă Chuck arată mult mai bine”, a apreciat Kritzer într-un comunicat preluat de presa americană. „Chuck se află în ranch-ul său din Texas, unde continuă să locuiască împreună cu familia”, a adăugat reprezentantul actorului.

Chuck Norris este cunoscut drept un susţinător de lungă durată al republicanilor şi al dreptei creştine din SUA, iar în mai multe rânduri şi-a exprimat sprijinul faţă de preşedintele american în exerciţiu Donald Trump.

1 COMENTARIU

  1. Ce sosie! …este chiar el ,de ce n-are curaj să zică…bă trogloditilor 70 de milioane l-au votat pe Trump!!…aproape jumătate din votanți…la ei nu-i ca in rumania, să treacă de la un partid la altul!!…acolo până mor tin cu unul din ce două partide…republican sau democrat!!…numai la noi trec prin partide toti pupincuristii…de la psd la pnl,după la pmp, la alde, la haur….singurii care și-au păstrat electoratul sunt udmristii…stati să vedeți peste 4 ani cand pnl va obține sub 5 % în alegerile locale!!se duce pulii de suflet ,atunci toti mazaicarii din pnl vor migra …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here