Peste o mie de persoane s-au adunat, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, pentru a participa la un protest faţă de ideea vaccinării obligatorii, dar şi faţă de eventuala implementare a aşa-numitului paşaport de vaccinare. Unii dintre participanţi poartă mască de protecţie sanitară, însă mulţi dintre ei nu respectă această măsură şi nici pe cea privind distanţarea fizică, relatează News.ro. La manifestaţie sunt prezenți şi liderii AUR Claudiu Târziu şi George Simion.

Participanţii la protest s-au adunat începând cu ora 15.00 în Parcul Izvor, din faţa Palatului Parlamentului. Aceştia s-au organizat pe reţelele sociale şi spun că susţin libertatea persoanelor de a alege dacă se vaccinează sau nu. Ei resping, de asemenea, ideea eliberării unui aşa-numit paşaport pentru cei vaccinaţi împotriva Covid-19.

Peste 1200 de persoane protestează, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din București, împotriva vaccinării obligatorii pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 Protestatarii s-au declarat împotriva instituirii unui ”pașaport de vaccinare”, iar cei mai mulți dintre aceștia nu purtau mască de protecție în timpul evenimentului și nici nu respectau distanțarea socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here