Consilierul PSD o roagă pe Clotilde Armand să-l ierte, după ce s-a autosesizat CNCD: „Sunt un om simplu de la țară”

Consilierul județean PSD Ioan Micu, din Focșani, i-a transmis un mesaj lui Clotilde Armand în care afirmă că „doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră. Va rog din tot sufletul iertați-mă”.

Mesajul vine după ce CNCD s-a autosesizat cu privire la declaraţia consilierului PSD referitoare la agresiunea invocată de primarul Sectorului 1 Clotilde Armand. Ioan Micu comentase că aceasta „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”.

„Doamna Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu și doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastra intr-un comentariu pe Facebook. Nu exista nicio circumstanta atenuanta pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar daca au fost sub forma satirica, vreau sa stiti ca sunt printre semnatarii petitiei de castrare chimica a violatorilor, nu inteleg ce a fost in mintea mea cand am facut acel rusinos comentariu. Inca o data imi prezint mii de scuze pentru doamna, sotia, mama, omul Clotilde Armand! Va multumesc! ‘A gresi e omeneste, a ierta e Dumnezeiesc’.

Va doresc multa intelepciune si putere de munca pentru a rezolva problemele stringente ale cetatenilor din sectorul 1, dar si mai mult imi urez mie intelepciune si cumpatare in patimile politicii. Cu regret, dar respectuos si sincer, Ioan Micu.

Va rog din tot sufletul iertati-ma si nu am rugamintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la tara dar in fata constiintei mele, a sotiei mele, si a copiilor mei trebuie sa mi corectez greseala, pentru ca toata viata mea am construit-o in jurul Dreptatii, a Adevarului si a Binelui caile exprimate de Platon in Republica, va multumesc pentru intelegere”, afirmă Micu într-un mesaj transmis lui Clotilde Armand pe WhatsApp și făcut apoi public.

Organizaţia PSD Vrancea a anunţat miercuri seară că se dezice total de comentariul ”făcut în nume personal” de consilierul judeţean Ioan Micu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here