Funcționari din Vrancea, amenințați că vor fi dați afară dacă se uită la o emisiune TV care critică liderii județului

Funcționarii publici din Vrancea care se vor uita la emisiunea „Județe la Stăpân” de pe ProTV, care critică conducerea județeană și pe Marian Oprișan, ar risca să fie dați afară de la locul de muncă. Jurnalistul vrâncean Sebastian Oancea a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj primit pe Whatsapp de la angajatul unei primării din județ, care a vrut să-și păstreze anonimatul.

Funcționarul a spus că a fost prins de primar (PSD) când s-a uitat la un clip pe Facebook despre emisiunea ce urmează să fie difuzată de ProTV. Edilul l-a amenințat că îl dă afară dacă mai urmărește așa ceva. Angajatul primăriei a mai scris că, din ce a aflat, amenințări similare au fost făcute la nivelul întregului județ. Mai mult, calculatoarele instituțiilor publice vor fi verificate să se vadă dacă cineva a urmărit emisiunea critică la adresa PSD și lui Marian Oprișan.

Emisiunea de la ProTV care ar fi panicat conducerea județeană Vrancea este prezentată în felul următor:

” Nu drumuri, nu turism, nu condiții, nu industrie. Nu baroni, sau, ba da, asta e Vrancea! Județe la stăpân, o campanie marca ”România, te iubesc!”

Nu drumuri, nu turism, nu condiții, nu industrie. Nu baroni, sau, ba da, asta e Vrancea! Județe la stăpân, o campanie marca ”România, te iubesc!”. Duminică de la ora 18:00, la PRO TV!

Nu drumuri, nu turism, nu condiții, nu industrie. Nu baroni, sau, ba da, asta e Vrancea! Județe la stăpân, o campanie marca ROMANIA, TE IUBESC!. Duminică de la ora 18:00, la PRO TV!

Publicată de PRO TV pe Vineri, 20 septembrie 2019

Vrancea va fi episodul 3. Episodul 1 a tratat județul Teleorman iar episodul 2, județul Olt.

Potrivit paginii de Internet a Consiliului Județean Vrancea, județul ” are o industrie diversificată, bazată pe condiţiile specifice şi resursele naturale şi de mediu existente în judeţ. Economia județului Vrancea este caracterizată de varietatea resurselor locale existente care pot fi atrase în activitățile economice și de tradiția în prelucrarea acestora.” Tot CJ se laudă că economia este în creștere lentă, dar sigură.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here