Gabi Oprea dezvăluie de ce s-a întors la PSD: Nu am venit la ciolan, am venit la greu

sursa: Flickr / PSD

Gabriel Oprea a dezvăluit motivul întoarcerii lui în PSD, chiar acum când partidul trece printr-unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa. „Nu am venit la ciolan, am venit la greu” a scris fostul ministrul de Interne într-o postare amplă pe Facebook, în care trece în revistă și istoria lui cu PSD.

„Am creat de la zero un partid de centru-stânga, UNPR, am rămas în aceeași curte cu PSD, am susținut în Parlament și am format ulterior un guvern performant alaturi de Partidul Social Democrat și nu am trădat niciodată. Nu aparțin “statului paralel” și nici nu cred în această noțiune. Dimpotrivă, aș spune: mi s-au făcut dosare politice tocmai pentru că nu am trădat partenerul de guvernare – PSD.

Apartenența mea la Partidul Social Democrat este una firească. Am fost invitat să revin în PSD, iar dorința mea este să sprijin militarii și polițiștii, din orice perspectivă. Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut și cred că trebuie să fim uniți pentru a fi puternici, să construim, să întărim, să strângem rândurile, nu să distrugem. Cred că Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie să-și adune forțele și să se pregătească temeinic pentru a căștiga alegerile importante de anul viitor.” a scris Gabriel Oprea pe Facebook.

Imaginile cu Gabriel Oprea în sediul PSD din Kiseleff, duminică seară, când anvergura dezastrului electoral devenise evidentă, au produs în anumite eșaloane ale PSD o stupoare mult mai mare decât cea generată de diferența de procente dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

sursa: Antena 3

La nivelul întregului partid, reacțiile publice pe marginea revenirii lui Gabriel Oprea în Kiseleff 10 pot fi așezate pe trei categorii: (continuarea, în articol de mai jos)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here