Gabriela Firea: Am primit 15.000 de mesaje despre taxa Oxigen. În 90% ni se cere să renunțăm la măsură

Inquam Photos / George Calin

Gabriela Firea a postat, vineri, pe Facebook un nou clip în care anunță că a primit peste 15.000 de mesaje despre taxa Oxigen. În 90% dintre acestea, susține primarul general, i se cere să renunțe la vinietă.

„Am primit peste 15.000 de mesaje din care peste 90% sunt mesaje care îmi solicită să renunțăm la vinieta Oxigen. De asemenea, pe mailul oxigen@pmb.ro am primit până acum 944 de e-mailuri dintre care 700 sunt împotrivă și 300 pentru”, a spus Gabriela Firea.

Firea anunță și că sondajul privind taxa Oxigen va continua până la data promisă: uni, 24 februarie. Luni, mai spune aceasta, vor fi anunțate rezultatele.

„Continuăm să primim atât mesaje pe Facebook, și pe mail, le centralizăm, iar luni vom organiza o conferință de presă în care vom prezenta toate aceste mesaje și vă voi anunța și ce decizie am luat. De asemenea, voi anunța cum se va aplica concret decizia pe care o voi lua: dacă se renunță la taxă, cum se va implementa, dacă nu, și acum, sincer, nu vreau să anticipez, dar având în vedere mesajele…, ce se va întâmpla”, a mai declarat primarul.

Gabriela Firea a mai spus că Oxigen este un proiect mai amplu ce va continua. 

„În ceea ce privește concret vinieta Oxigen, în urma mesajelor dumneavoastră, decizia o anunț luni”, a completat aceasta.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi seara, pe Facebook, un sondaj în care le cere bucureștenilor să își exprime părerea în legătură cu taxa Oxigen, care urmează să intre în vigoare de la 1 martie anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here